Már keresem is :)

Már keresem is :)

A Csilka üzletkeresőről!

A Csilka.hu üzletkeresőről...

Keresni könnyű! De találni csak a Csilka tud!

A csilka.hu azért jött létre, hogy többet adjon egyszerű Google keresésnél. Egyhelyen legyen minden, ami Önt érdekelni fogja a felkeresett üzlettel, bolttal, vállalkozással kapcsolatban. Mindezt gyorsan és egyszerűen!

Image Not Found

Listák a tulajdonosoknak!

Több üzlettel rendelkezik? Szeretné egy erős és megfelelő oldalon látni mindet? A csilka.hu segít Önnek és vállalkozásának is! Építsen listát, és kezelje vállalkozását egy szuper helyen!

Image Not Found

Szuper kereső a keresőknek!

A csilka.hu oldalon nem csak egyszerűen és gyorsan kereshet! Megtekintheti a tulajdonosok termékeit, értékelheti azokat, mondhat véleményt, és természetesen fel is keresheti a kedvenc üzleteit.

Image Not Found
Image Not Found

Több mint egy térkép!

A csilka térképe geolokációt is alkalmaz. Ezáltal egyszerűbb a keresés is.

A térkép a Csilka segítségével immár nem az Ön ellensége lesz. A keresési eredmények azonnal megjelennek, és akár gyors információkat is adhat Önnek, hogy ne rabolja a drága idejét feleslegesen.

Image Not Found

Azonnali útirány.

Ha megvan a keresett üzlet, akkor útvonaltervezéssel gyorsan ki is számolhatja, hogy mennyi idő alatt érne el kedvenc üzletéhez. Közben, akár ki is választhatja a vásárolni kívánt terméket is.

Image Not Found

Nagyraértékelt!

Segítünk abban is, hogy vajon melyik üzlet, bolt az, ami megfelel sok-sok embernek egyaránt. Lehetősége van az értékelésre is, ami alapján akár előrébb vagy hátrább kerülhetnek az üzletek a Csilka rangsorban!