A gluténérzékenység, mint átok, vagy áldás? Lehet átok, hiszen annyi mindenre oda kell figyelnünk étkezésünk során, és nem mindegy, hogy mit eszünk, de lehet áldás is, mert sokkal egészségesebben étkezünk a nem gluténmentesen étkező társainktól. A gluténmentes diétára kényszerülők sokszor egy rossz betegségként fogják fel, hogy ők bizony mennyi mindent nem ehetnek, de a receptgyűjteményünkben megmutatjuk, hogy márpedig semmiről sem kell lemondanunk, csak kicsit másképp, más alapanyagokból kell elkészíteni. A gluténmentes diétát komolyan kell venni, és szigorúan be is kell tartani. Egy-egy diétahiba is a gluténérzékenység tüneteinek azonnali megjelenését produkálhatja. Az ételek elkészítése során nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a felhasznált alapanyagok gluténmentesek legyenek.
Ha van egy jó receptje, küldje el nekünk a hello@csilka.hu e-mail címre, és mi közzétesszük az oldalon, ezáltal másokat is segítve a gluténmentes sütés-főzés világában!
Sikeresen regisztrált. Aktiválási e-mailt küldtünk a megadott e-mail címre. Nem kapott e-mailt? Újraküldés.
Már létező e-mail cím
Kérjük, próbáljon meg egy másik e-mailt vagy bejelentkezést.
Gratulálunk!
Sikeresen regisztráltál.
.
Elfelejtette a jelszavát
Gratulálunk!
Jelszavát elküldtük e-mail címére.
Valami nem jó.
Az E-mail szerver nem válaszol.
Hoppá, nincs találat
Az e-mailt nem regisztráltuk.
Várjon még egy kicsit!
Bocsánat!
Ha már az oldalunkon járt, iratkozzon fel hírlevelünkre, az új üzletekért, receptekért! Hetente maximum 1 szer zavarjuk a gluténmentes újdonságainkkal, és persze bármikor leiratkozhat róla.
A csilka.hu weboldal sütiket (Cookie) használ, annak érdekében hogy Ön még kényelmesebben, és gyorsabban tudjuk böngészni az oldalunkon. ElfogadásBővebben
Gratulálunk!!