Beküldés

Az alábbi űrlap segítségével Ön recepteket, cikkeket, híreket, vagy akár érdekes élményeket tud beküldeni. Amennyiben nem saját publikációt, hanem egy már valahol szereplő írást szeretne elküldeni, és ismeri a forrást, kérem jelölje meg!

A receptek feltöltése alkalmával lehetőség van ún. címkék felvételére, amelyek nagyban segítenek a receptek között keresni. Egy pár javaslat, amelyek közül nyugodtan beírhatja a receptre vonatkozókat vesszővel elválasztva: laktózmentes, tojásmentes, cukormentes, búzamentes, stb. Természetesen fotót is tud feltölteni, illetve az elkészítési időt is odaírhatja tájékoztatóul.

Legyen részese Ön is a közösségünknek! Töltse fel bátran receptjeit, hogy ezzel is segítsünk egymásnak a gluténmentes mindennapokban! 

 

Please complete the required fields.
Kérem válassza ki a feltöltendő képeket.
Másik kép feltölése

A gluténérzékenység, mint átok, vagy áldás? Lehet átok, hiszen annyi mindenre oda kell figyelnünk étkezésünk során, és nem mindegy, hogy mit eszünk, de lehet áldás is, mert sokkal egészségesebben étkezünk a nem gluténmentesen étkező társainktól. A gluténmentes diétára kényszerülők sokszor egy rossz betegségként fogják fel, hogy ők bizony mennyi mindent nem ehetnek, de a receptgyűjteményünkben megmutatjuk, hogy márpedig semmiről sem kell lemondanunk, csak kicsit másképp, más alapanyagokból kell elkészíteni. A gluténmentes diétát komolyan kell venni, és szigorúan be is kell tartani. Egy-egy diétahiba is a gluténérzékenység tüneteinek azonnali megjelenését produkálhatja. Az ételek elkészítése során nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy a felhasznált alapanyagok gluténmentesek legyenek.

Ha van egy jó receptje, küldje el nekünk a hello@csilka.hu e-mail címre, és mi közzétesszük az oldalon, ezáltal másokat is segítve a gluténmentes sütés-főzés világában!

Várjon még egy kicsit!

Bocsánat!

Ha már az oldalunkon járt, iratkozzon fel hírlevelünkre, az új üzletekért, receptekért! Hetente maximum 1 szer zavarjuk a gluténmentes újdonságainkkal, és persze bármikor leiratkozhat róla.