Általános Szerződési Feltételek – Csilka ÁSZF

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve csomagok vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Csilka (https://csilka.hu) szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit a regisztráció érvényesítésével tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Csilka felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Csilka szolgáltatásait, nem tud csomagot vásárolni. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

A Csomagok lényeges tulajdonságai

A csomagok lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a csomag bemutató oldalain. https://csilka.hu/csilka-lista-csomagok/

Árak, elállás

A Csomagoknál közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a csomagok árát.

A csomag megvásárlása után nem érvényes a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 3. mellékletében található A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató, tekintettel azon tényre, hogy a csomag(ok) szolgáltatások, szellemi termékek, nem képezik az elállás tárgyát.

Érvényes: 2019-02-01-től visszavonásig / megváltoztatásig.

Várjon még egy kicsit!

Bocsánat!

Ha már az oldalunkon járt, iratkozzon fel hírlevelünkre, az új üzletekért, receptekért! Hetente maximum 1 szer zavarjuk a gluténmentes újdonságainkkal, és persze bármikor leiratkozhat róla.