Ajánlások! – Kategória, fejlesztés, kategória tartalom

Segítség a gluténmentes ajánlóhoz!

Amennyiben szeretné feltölteni gluténmentes üzletét, de nem talál megfelelő kategóriát, kérjük írjon nekünk. Ehhez az “Egy új kategória ajánlása” fülre kattintson. A lenyíló űrlapnál kérjük, töltse ki a megadott mezőket, majd kattintson az “igénylés elküldése” gombra! Nagyon köszönjük levelét!

Amennyiben egy új gluténmentes boltot, üzletet, vállalkozást szeretne ajánlani, ami nem az Öné, illetve nincs tulajdonosi jogviszonyban, kérjük válassza a “Kategória tartalom ajánlása” fület. Itt kérjük adjon meg minden fontos adatot, majd kattintson az “Ajánlás elküldése” gombra. Nagyon köszönjük az ajánlást!

Amennyiben kérdése merülne fel a fenti űrlapokkal kapcsolatban, kérjük először nézze át ezt a pár pontot, hátha megtalálja a megfelelő választ. Ha mégsem kérjük írjon nekünk a kapcsolat menüponton keresztül vagy egyéb levelezőrendszer segítségével a hello@csilka.hu e-mail címre.

Gyakran ismételt kérdések.

  1. Fontos, hogy megfelelő adatokat adjon meg, mint például e-mail cím.
  2. Létező üzletet adjon meg. Nem létező üzletet ki fogjuk szűrni.
Várjon még egy kicsit!

Bocsánat!

Ha már az oldalunkon járt, iratkozzon fel hírlevelünkre, az új üzletekért, receptekért! Hetente maximum 1 szer zavarjuk a gluténmentes újdonságainkkal, és persze bármikor leiratkozhat róla.